Bevare oss från Divan

Detta är ett högst personligt inlägg. Om någon har synpunkter på detta, kasta inte skit på Staglaberget som helhet utan på mig. Detta är nämligen ett upprop för att slippa den s.k. Divan som tränare i Öster. Vi har de senaste åren en diger tradition av dåligt meriterade tränare som har varit nära på att köra den här klubben i botten. Allt från Gilles Stillestånd till Otto Hjulben. Tränare utan meriter som klubben på något magiskt sätt tror ska rädda vårt älskade flaggskepp undan undergång. Men det är personer utan bevisad kompetens. Visst, Divan kan besitta det som krävs för att ta över Öster, inget ont om hans ledaregenskaper, för jag har aldrig tränats av honom. Men han har aldrig bevisat någonting som meriterar honom för att ta över rodret. Därför uppmanar jag alla andra som är trötta på att den här klubben tillsätter folk utan kompetens på ett av klubbens absolut viktigaste uppdrag att skriva under sitt namn nedan i kommentatorsfältet. Allt för att visa Öster att vi inte accepterar ännu ett förhastat val av tränare i klubben som vi alla älskar. Det är långt i från klart att Roar lämnar oss, men om så skulle ske, satsa för fan på någon med bevisad kompetens!

Annonser

5 thoughts on “Bevare oss från Divan

  1. JonJon

    Intressanta tankar. Kuno har nog fullt upp. Bara inte tränarfrågan sätter stopp för anfallsletandet på marknaden.

  2. Vinnie J

    Haha, min bror har deklarerat att han emigrerar om Divan kommer. Nu verkar ju även Kvällsposten gått ut med att Roar är klar så nu gäller det att visa att vi vill ha en riktig ersättare. Hasse Backe är mitt givna förstahandsval.

  3. Karro

    Nej ingen tränare från Växjö nu igen, slutar roar så måste man hitta en tränare med rutin utan Växjö anknytning! Vill inte ha Divan eller någon annan från Växjö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s