Tydliggörande

Efter att uppgifter florerat om att Östers anställda tagit emot hot med koppling till debatten om East Front placering vill Staglaberget göra ett tydliggörande.

Staglaberget tar avstånd från alla sorters hot och personangrep. Vi önskar en ärlig och öppen debatt och ser därför allvarligt på om en sådan hindras av att personer känner sig hotade.

För att inte bidra till en upplevd hotbild, och minimera chansen för missförstånd, vill vi även ta tillfället i akt och tydligt förklara vad andemeningen med med den avslutade uppmaningarna i inlägget To Whom It May Concern var.

Med meningen ”Och kom alltid ihåg – ni är anställda hos Öster (just nu), men ni är inte Öster, det är vi!” ber vi om ett en förståelse och respekt för de som i våra ögon är de bestående komponenterna i Östers IF – medlemmarna och fansen. Om medlemmar och fans är bestående komponenter i en föreningen ser vi anställda och spelare som mer flyktiga, precis som inom vilken arbetsgivare som helst. Det vill vi understyrka i kommentaren som, absolut inte, ska tolkas som en uppmaning eller vilja att byta ut anställda på någon eller några positioner i föreningen.

Vi vill även passa på att påminna om att Staglaberget är en helt fristående blogg, utan koppling till vare sig Östers IF, East Front eller andra grupperingar kring Öster.

Tillsammans för Öster!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s