Slaget om Småland del II

Några korta ord inför derbyt från Supporterunionens nya medieansvarige Mohammed Said as-Sahaf, i folkmun kallad Bagdad-Bob.

Bob trivs som fisken i vattnet på den nya arbetsplatsen.

Bob trivs som fisken i vattnet på den nya arbetsplatsen.

Jag tvekade egentligen aldrig en sekund på att ta det här jobbet. Supporterunionen har länge odlat den kultur jag förespråkar, nämligen att man själv definierar vem man är. Man kan säga att man hade fullsatt även om det bara var 3800 på läktaren, man kan säga att man har världens brutalaste klack även om den består av internet-troll och trettio vilsna själar. Detta är något jag är stolt över och något vi ska hålla fast vid, för det är detta som är Kalmar-andan. Till derbyt i kväll kommer vi till exempel med 560 bussar, ett tifo som är fyra gånger större än Inters i senaste matchen mot Juve och världens mäktigaste Ultraz från Kalmars Mogadishu, Stensö. 

20130921_195516Ett meddelande för allas trivsel på derbyt i kväll. Enligt Växjös stadsbestämmelser får icke svin vistas lösa i stan. Om du därför skulle se några sådana i kväll, maila då dessa tillbaka därifrån de kom. Det vill säga benno.se, svenskafans.com eller flashback.org.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s