Sista inlägget.

För över 5 år sedan föddes idén om en fristående Österblogg som i första hand skulle fokusera på supporterkulturen, främst kring Öster, men även med reprotage/bilder/filmer från den nationella och internationella scenen.

Den 20 november 2008 skrevs det första inlägget på Staglaberget;
”staglaberget.wordpress.com
2008-11-20″

Kort och koncist, i sin enkelhet. Mycket har hänt sedan det inlägget. Vi har gått från att vara två skribenter till dagens sju. Inläggen har blivit både något längre, mer innehållsrika, och enligt oss själva mycket bättre. Mycket tack vare Er läsare! Ni har bl.a. bidragit till den underbara serien – Öster i världen, ni har pushat när dalarna och time-outerna blivit för långa. Ni har skickat in bilder, gett oss tips om uppslag, eller givit oss ett enkelt, men ack så uppskattat -tack!
Tillsammans är vi Staglaberget, ”Sveriges (när vi vill) bästa blogg om Östers IF”.

Idag nådde vi ett rekord, ett besöksrekord som vi inte ens har vågat drömma om. Man ska väl som det heter sluta på topp, och nu lagom till premiären väljer vi att släcka ner vårat skötebarn staglaberget.wordpress.com.

Vi tackar ALLA som läst, kommenterat, skickat in bilder, bjudit på bira på Myran, – ja ni är många som har gjort de tre första sakerna! TACK!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s