Öster i världen

osterivarlden_blankare

Tillhör du dem som lägger ner Österhalsduken allra först när du packar din resväska – oavsett om resmålet är Thailand eller Travemünde?

Har du någon gång känt att den perfekta semesterbilden framför Pyramiderna blev så bra just på grund av den rödblå matchtröja från 2002 som du bar?

Har du tvingat en medresenär att plåta dig med en tallrik bolognese i en viss Norditaliensk industristad för att bevisa att du verkligen åkte till Milano och åt spagetti?

Du är långt från ensam.

Många fotbollsfans, världen över, hyllar sina klubbar genom att föreviga sig själva, och en souvenir av någon slag från favoritlaget, när de är på resande fot. Lite löjligt kan tyckas men samtidigt väldigt kul. Genom att visa upp klubbfärgerna på en plats helt utan relation till laget skickar supporten ett slags vykort för sitt favoritlags räkning. Vykortet säger – Titta! här är Östers IF, vare sig det är i New York, Nepal eller Norrtälje.

Vi på Staglaberget tycker naturligtvis att ett lag som Öster, med många hängivna och resebenägna fans, borde ha ett fint galleri med vykort. Därför uppmanar vi dig att skicka in bilder från platser där du tagit med dig “Öster ut i världen”! Det behöver inte nödvändigtvis vara bilder från andra sidan jordklotet. Hultsfred slår lika högt som Kap Horn, det är tanken som räknas. Bilderna skickas till vår e-mail: staglaberget@gmail.com

Just nu:
Länder: 23 st
Städer: 42 st

Bilder:
49 st
Världsdelar:  4 st

Afrika: 3 länder. 3 Bilder. 3 Städer.
Antarktis: Inga
Asien: 5 länder. 5 bilder. 5 Städer.
Europa: 13 länder. 21 bilder. 19 städer.
Nordamerika: 2 länder. 19 bilder. 15 städer.
Oceanien: Inga
Sydamerika: Inga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s